Om oss

Vi er en liten gjeng med lang terapeutisk kunnskap og erfaring og har sterke oversanselige egenskaper og evner. Alle har god livserfaring. Noen av oss har undervist også i noen år, så erfaring med å håndtere grupper er også tilstede. Vi er i alderen 30 til 60.

Å jobbe med de evnene vi har betyr å hente informasjon fra fortid, nåtid og framtid, noe som er skjult for de fleste. Men det er ikke mer mystisk den gaven vi har fått, enn de som har fått gaven til å tegne eller spille piano eller lignende.


Du kan godt si at oversanselighet er velutviklet intuisjon, intuisjon er velutviklet magefølelse. Denne egenskapen sitter i høyre hjernehalvdel. I den venstre sitter det logiske og rasjonelle, og det er denne hjernehalvdelen som vi blir mest oppfordret til å bruke i dagens samfunn. Det er denne som skolesystemet bygger opp under. Derfor er den høyre ikke så godt utviklet hos de fleste. Man kan øve den opp ved å bruke intuisjonen sin eller ved kreative eller kunstneriske sysler og ved bevegelse som dans.

Når du bruker hele hjernen til din fordel, kan du utføre dine egne mirakler.

Vi håper å kunne gi deg denne muligheten til å gi deg den beste servicen i denne bransjen.


norsk - norsk/engelsk - Thai

Sted: NORGE TA KONTAKT MED Grete Kalfoss 95402855

Også andre språk , engelsk, thai, Følg med

Tid:

Man - Fre: 10:00 - 24:00

Lørdag 10:00 - 24:00

Søndag 10:00 - 24:00